Nieuws

De ontwerp-Omgevingsvisie Geldrop-Mierlo is voor iedereen te raadplegen tot en met 14 september. Mocht u een reactie (zienswijze) willen geven op de omgevingsvisie dan kan dat in deze periode.

Welke keuzes voor de toekomst maken we in Geldrop-Mierlo? Wat is er nodig om dit voor elkaar te krijgen? Hierover gaan we graag met u in gesprek op dinsdag 19 april!

In de afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met het maken van de omgevingsvisie op hoofdlijnen. Dit document is de eerste koers richting de omgevingsvisie voor Geldrop-Mierlo. 

Voor de week van de omgevingsvisie hebben we naast de bewonersavonden op 20 en 27 september ook een online-enquête.

Participatie momenten op straat Op 20 september begint de week van de omgevingsvisie in Geldrop-Mierlo. We zijn ook al eerder op straat te vinden waar u met ons in gesprek kunt gaan over de toekomst van de gemeente.

Brochure voor de week van de omgevingsvisie Tijdens de week van de omgevingsvisie willen we met u antwoord geven op de vraag hoe Geldrop-Mierlo er in 2040 uit ziet. Samen met u willen we ideeën en oplossingen bedenken voor de opgaven waar we in de toekomst voor staan.

Praat mee, denk mee en deel uw ideeën over de toekomst van Geldrop-Mierlo! Hoe ziet Geldrop-Mierlo er in 2040 uit? Hoeveel ruimte hebben we in de toekomst nodig voor nieuwe woningen en wat voor woningen denken we dan nodig te hebben? Is meer hoogbouw een optie om het buitengebied te sparen?

In de afgelopen maanden hebben we op verschillende manieren inwoners gesproken over de toekomst van Geldrop-Mierlo. Wat speelt er? Wat kan er beter? Wat is er fijn aan het wonen in Geldrop-Mierlo?

We zijn begonnen! In deze eerste fase bepalen we met welke onderwerpen en vragen we aan de slag gaan in de omgevingsvisie.

Aanmelden nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden over de omgevingsvisie Geldrop-Mierlo.

geldrop
2500