Nieuws

Omgevingsvisie van start met online interviews!

Omgevingsvisie van start met online interviews

We zijn begonnen! In deze eerste fase bepalen we met welke onderwerpen en vragen we aan de slag gaan in de omgevingsvisie. Om een overzicht te krijgen van wat er precies allemaal speelt in onze leefomgeving hebben we online interviews gehouden met gemeentemedewerkers en verschillende samenwerkingspartners. We hebben zo’n 25 interviews gehouden. We hebben bijvoorbeeld gesproken met een aantal personen van de Heemkundekring, Seniorenbelangen, LEV groep, Platform Duurzaamheid, Villagemarketing, ZLTO en het Waterschap. Dit gaf een duidelijk beeld van wat er zoal speelt in de leefomgeving van Geldrop-Mierlo!

 

Hoe nu verder?

De informatie uit de interviews en de uitkomsten van de internetenquête gaan we verwerken om onderwerpen, kwaliteiten, opgaven en vraagstukken te bepalen voor de omgevingsvisie. Dit gaan we opnemen in een zogenoemde de opgavennotitie. De opgavennotitie is daarmee de agenda voor de omgevingsvisie. 

Naast de interviews gaan we ook een aantal verdiepende themabijeenkomsten organiseren om zo meer grip te krijgen op de kwaliteiten, opgaven en vraagstukken. 

Met de coronamaatregelen van dit moment is dat een uitdaging. We gaan op zoek naar creatieve (online) oplossingen om met elkaar over de verschillende onderwerpen te praten. Zodra het weer kan en mag, gaan we (in ieder geval voor een deel) weer fysiek aan de slag!
 

Wilt u op de hoogte blijven van de vervolgstappen? Meld u zich dan hier aan voor de nieuwsbrief!

|

Aanmelden nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden over de omgevingsvisie Geldrop-Mierlo.

geldrop
2500