Nieuws

20-27 september: Week van de Omgevingsvisie

Nieuws-weekvdvisiePraat mee, denk mee en deel uw ideeën over de toekomst van Geldrop-Mierlo!

Hoe ziet Geldrop-Mierlo er in 2040 uit? Hoeveel ruimte hebben we in de toekomst nodig voor nieuwe woningen en wat voor woningen denken we dan nodig te hebben? Is meer hoogbouw een optie om het buitengebied te sparen? Waar willen we werken en waar spenderen we onze vrije tijd? Kunnen we de ruimte beter inrichten voor fietsers en mag dat ten koste gaan van het autogebruik? We willen groenere wijken en meer ruimte om water te bergen. Maar mag dat ten koste gaan van parkeerruimte? Of het buitengebied? Hoe zorgen we ervoor dat we energieneutraal worden? Wat willen we echt behouden en beschermen? Wilt u een levendig centrum met zoveel mogelijk voorzieningen en evenementen of wilt u de voorzieningen zoveel mogelijk in de wijken houden?

Geldrop-Mierlo wil een aantrekkelijke gemeente zijn voor iedereen die hier woont, werkt en verblijft. Toekomstige ontwikkelingen vragen om zorgvuldig omgaan met de ruimte in onze gemeente. Naast fijn wonen, werken en recreëren, willen we ook economische groei en behoud van ons cultureel erfgoed. In een enquête in april en mei vroegen we u naar ideeën, nu is het tijd om keuzes te maken. Daar gaat de omgevingsvisie over.

We nodigen alle inwoners van Geldrop-Mierlo uit om hier samen met ons over te komen praten op:

  • 20 september van 19.00 - 2015 uur of 20.30 – 21.45 uur in zaal Restaurant den heuvel, Heuvel 2 in Mierlo
  • 27 september om 19.00 - 2015 uur of 20.30 – 21.45 uur in Centrum Hofdael, Molenstraat 23 in Geldrop

Wilt u erbij zijn?


Meld u dan aan door het sturen van een e-mail aan omgevingsvisie@geldrop-mierlo.nl. Vermeld in uw bericht duidelijk op welke datum en tijd u wilt aansluiten.

Hou voor alle onderwerpen en informatie www.geldrop-mierlo-opwegnaar2040.nl en Middenstandsbelangen in de gaten. 
 

|

Aanmelden nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden over de omgevingsvisie Geldrop-Mierlo.

geldrop
2500