Nieuws

Achter de schermen werken wij door aan de omgevingsvisie!

In de afgelopen maanden zijn we volop bezig geweest met het maken van de omgevingsvisie op hoofdlijnen. Dit document is de eerste koers richting de omgevingsvisie voor Geldrop-Mierlo. 

De omgevingsvisie op hoofdlijnen is gebaseerd op de opbrengsten van de week van de omgevingsvisie en verschillende sessies met maatschappelijke partijen. Klik hier voor de omgevingsvisie op hoofdlijnen.

We werken nu toe naar de laatste stap: de omgevingsvisie! 

De omgevingsvisie op hoofdlijnen is de basis voor de verdere uitwerking  naar een concept-omgevingsvisie. Dat betekent dat we aan de doelen en ambities nu de hoofdlijn van het te voeren beleid gaan toevoegen. Die hoofdlijn van beleid bestaat uit sturende beleidskeuzes. Daarnaast bepalen we samen hoe we de visie tot uitvoering gaan brengen bijvoorbeeld in gebiedsgerichte programma’s.

Natuurlijk doen we dit ook weer samen met betrokken inwoners en maatschappelijke partijen. We verwachten rond maart en april met verschillende themasessies de visie te gaan verdiepen.  

Via deze website houden we u op de hoogte over de vorderingen en de exacte datums voor de komende themasessies. Wilt u echt niets missen? Schrijf u dan hier in voor de nieuwsbrief zodat u een mail ontvangt van het laatste nieuws! 
 

|

Bijlage

  1. visieophoofdlijnenF1-WEB.pdf 16-2-2022 16:43:22

Aanmelden nieuwsbrief

Wij gebruiken uw e-mailadres alleen om u op de hoogte te houden over de omgevingsvisie Geldrop-Mierlo.

geldrop
2500