Welke voorzieningen kunnen beter?

De gemeente beschikt over tal van maatschappelijke voorzieningen. Denk daarbij aan sport, cultuur, zorgvoorzieningen, dorpshuizen of andere plekken waar je elkaar kunt ontmoeten. De wensen van onze inwoners zijn telkens aan verandering onderhevig en sommige voorzieningen hebben het lastig. 

 

 

 

Motiveer hieronder uw mening!

Hieronder kunt u meepraten en ideeën delen en inbrengen over dit onderwerp. Probeer uw boodschap kort en krachtig te verwoorden en richt u op dit onderwerp. Denk ook door op wat een ander ingebracht heeft zodat er een idee kan groeien. 

|

Commentaar

 • Er zijn scholen binnen onze gemeente die 20(!) Jaar geleden al aan nieuwbouw toe waren. Nog steeds worden deze scholen door de gemeente aan het lijntje gehouden, met; 'er komt binnenkort nieuwbouw.' Inmiddels zijn die gebouwen zo aftands dat er nú iets gedaan moet worden! Grondig renoveren of nieuwbouw, dat maakt niet uit, maar niet pas over 5 jaar!
  24-4-2021 10:39:16
 • Buurthuizen kunnen veel betekenen, zeker voor jongeren en mensen die meer sociale contacten wensen. Goed ook voor cohesie.
  19-4-2021 11:54:59
 • Als je op een mooie dag langs het sportpark aan de Santheuvel rijdt zie je al dat er goed gebruik gemaakt wordt van de sportfaciliteiten. Het calisthenics Park trekt sporters vanuit Mierlo, Geldrop, Eindhoven en Helmond. Met een uitgebreider calisthenics park is er nog meer ruimte voor iedere sporter.
  15-4-2021 22:29:40
 • Zodat wijkcentrum de dreef meer evenementen/activiteiten kan organiseren voor onze wijkbewoners.
  12-4-2021 10:27:01
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
geldrop
2500