Werken in de toekomst

Het is prettig als mensen dichtbij huis werk kunnen vinden. Binnen de gemeente is er redelijk wat werkgelegenheid aanwezig. Naast de bekende bedrijven zoals het ziekenhuis, Peijnenburg, Kuhn en grote bedrijven als ASML Eindhoven ligt de werkgelegenheid ook in toenemende mate bij het midden- en kleinbedrijf en ZZP’ers. 

De behoefte aan werkplekken is onder andere door de digitalisering en de goede bereikbaarheid flink verandert, deze ontwikkelingen zijn door de coronacrisis nog een keer versneld. De verwachting is dat dit ook in de toekomst vraagt om onder andere flexibelere werkplekken die passen bij de behoeften van dat moment. 

 

 

 

Motiveer hieronder uw mening!

Hieronder kunt u meepraten en ideeën delen en inbrengen over dit onderwerp. Probeer uw boodschap kort en krachtig te verwoorden en richt u op dit onderwerp. Denk ook door op wat een ander ingebracht heeft zodat er een idee kan groeien. 

|

Commentaar

  • Bedrijvigheid is ook cruciaal voor de leefbaarheid: zijn sponsoren van verenigingen, zijn verantwoordelijk voor voorzieningen (winkels, zalen, organisatie evenementen, enz.).
    15-4-2021 17:00:07
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
geldrop
2500