Gezonde dorpen

Waar vroeger gezondheid werd gezien als een thema ter voorkoming of genezing van ziektes, wordt gezondheid nu veel breder gezien. Er is nu veel aandacht voor het welbevinden van inwoners en het voorkomen dat je ziek wordt. Het bevorderen van gezond gedrag, voldoende mogelijkheden om te sporten en te bewegen en het voorkomen van milieuoverlast zijn manieren om dat te bereiken.

 

 

 

Motiveer hieronder uw mening!

Hieronder kunt u meepraten en ideeën delen en inbrengen over dit onderwerp. Probeer uw boodschap kort en krachtig te verwoorden en richt u op dit onderwerp. Denk ook door op wat een ander ingebracht heeft zodat er een idee kan groeien. 

|

Commentaar

  • Bomen planten is één van de mogelijkheden om fijnstof te verminderen, althans af te vangen. Het voordeel van meer (diverse) bomen dient meer doelen (hittestress verminderen, mooiere omgeving - beide bevorderen gezondheid - alsook verhogen biodiversiteit, waterregulatie ).
    19-4-2021 13:03:29
  • Laten we alsjeblieft niet steeds betuttelen, mensen hebben ook een eigen verantwoordelijkheid en belangrijker; keuzevrijheid is een groot goed!
    15-4-2021 17:03:03
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
geldrop
2500