Recreatie

Er is steeds meer vraag naar fietsen en wandelen in het landelijk gebied en mensen willen recreatieplekken dicht bij huis bezoeken. Daardoor is het op sommige plekken best druk, zoals op de Molenheide. De gemeente wil graag extra ruimte voor recreatie maken om daarmee de recreatiedruk beter te verdelen en extra recreanten op te vangen. Dit vraagt om het beter verbinden van bestaande wandel- en fietspaden en het eventueel bieden van ruimte voor een grote recreatieve trekker.

 

 

Motiveer hieronder uw mening!

Hieronder kunt u meepraten en ideeën delen en inbrengen over dit onderwerp. Probeer uw boodschap kort en krachtig te verwoorden en richt u op dit onderwerp. Denk ook door op wat een ander ingebracht heeft zodat er een idee kan groeien. 

|

Commentaar

 • D
  Een klimbos aanplanten aan de rand van Mierlo. In de aanplantfase een grote natuurspeeltuin. Zodra het bos volwassen is, omzetten in klimbos/buitensport locatie in de natuur
  2-5-2021 23:50:29
 • Aan de gang met Gulbergen, daar liggen bovenregio kansen
  24-4-2021 22:50:59
 • Betere spreiding kan inderdaad nuttig zijn maar dan wel zo dat de natuur niet nog meer onder druk komt te staan. Leefgebieden van dieren en planten (e.a. organismen) niet nog meer verstoren.
  19-4-2021 1:15:57
 • Rik
  Meer buitenrecreatie, hoeft niet grootschalig te zijn. Leuk koffie/theehuisje in een park, bij het water, e.d.
  14-4-2021 9:10:44
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
geldrop
2500