Iedereen doet mee in het sociale leven

De vergrijzing, ontkerkelijking, het digitale shoppen en digitaal ontmoeten zorgt ervoor dat het natuurlijk ontmoeten niet meer vanzelfsprekend en het sociale leven minder vanzelfsprekend is. De gemeente is samen met een aantal organisaties en verenigingen al op verschillende manieren bezig om het sociale leven bruisend en levend te houden. Toch kunnen door de vergrijzing en bezuinigingen in de zorg mensen eenzaam worden of tussen wal en schip landen.

 

Motiveer hieronder uw mening!

Hieronder kunt u meepraten en ideeën delen en inbrengen over dit onderwerp. Probeer uw boodschap kort en krachtig te verwoorden en richt u op dit onderwerp. Denk ook door op wat een ander ingebracht heeft zodat er een idee kan groeien. 

|

Commentaar

 • N.
  Door de huidige situatie (Covid 19 en de daarbij horende beperkingen) maakt dat veel ouderen niet meer naar hun vaste ontmoetingsplaatsen kunnen. Daardoor zie je bij deze groep een enorme vereenzaming. Dit geldt natuurlijk ook voor andere doelgroepen.
  25-4-2021 14:47:44
 • Ontmoetingsplekken zijn doelgroep specifiek. Iedere doelgroep en activiteit heeft een apart gebouw. Faciliteer diversiteit van ontmoeten, jong en oud / arm en rijk / gezond en minder gezond / gelovig en niet gelovig / werkend en niet werkend / etc.
  8-4-2021 10:58:54
 • activiteiten voor volwassenen met problematiek (motorisch, psychisch, autisme etc)
  30-3-2021 22:20:33
Je moet eerst inloggen om commentaar te leveren
geldrop
2500